Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sida vid sida och inte en sidig

 

En själ!

Är

Transparant

 

En dröm!

Är

Transparant

 

En kvinna

Är

Transparant

 

Ett barn!

Är

Transparant

 

Ett jag!

Är

Transparant

 

Hugg inte i dem!

Trampa inte på dem!

Förakta inte dem!

 

Du kommer att bli huggen, trampat och föraktat

Av sig själv

Av verkligheten

 

Vill du vara?

Då måste man ge plats för andra att vara

Sida vid sida och inte ensidig

 

Glöm ej när du trampar på någon annans nerv

Förvänta sig mer tramp från alla håll åt sig själv

 

Håll sig till sin gräns!

Det är trevlig!

Det är respektfull!

 

Öga för öga låter livet ut!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-03-31 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP