Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrastrik kärlek

Kärleken mellan man och kvinna
kan vara som kärleken mellan
matjesill och gräddfil
Mannen med sin lite hårdare stil
men som även uppträder höviskt
mot kvinnor
Kvinnan som är klädd
i sin vita oskuldsfulla dräkt
kompletterar mannen
och även går honom till mötes




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-31 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP