Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


En fabulerande estradör

 

Han är en ganska simpel individ

med både själ och hjärta

en av alla sjuttiotalets drömmare

men är också fylld av inre smärta 

 

han kan nog kanske ses som optimist

trots att hans väg har varit lång

och en dunkel tanke där en sommarnatt

kan lätt forma texten i hans sång

 

men för det liv som han har levt

saknas allt som oftast sympati

och hans väg den har varit krokig

hans vision blev till en simpel utopi

 

han är en vanlig enkel själ av folket

men samtidigt en bakgatans flanör

en person som går dit näsan pekar

som en ständigt fabulerande estradör

 

ja för han lever blott för dagen

och han bär gittaren på sin rygg

för musik det blev hans kall

med den så känner han sig trygg

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-31 11:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En mycket fin skildring av denne estradör!
2021-04-01

  Kajan VIP
En färgrik beskrivning och närgången (och till viss del kritisk) granskning av en till synes mångsidig person; bilden en passande fond till texten, känns som åttiotal. Bra skriftat!
2021-03-31

  Kungskobran VIP
Med gitarren på ryggen känns allting bättre.
Fin epos om bohemlivet
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP