Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lånade mitt öra åt en gammal man

I en stor stad
är också ensamheten stor
Så stor att en ensam
gammal människa
måste tillkalla en förbipasserande
och fråga om någon detalj i stadsbilden;
bara för att få lätta på sin ensamhet
och berätta sitt livs historia
En historia som varit kantad
av fattig uppväxt,
hårt arbete med låg lön,
faderns självmord;
och som grädde på moset;
införandet av ett mobilt samhälle
där inte gamlingar kunnat få hänga med
i triumftåget;
utan allt blivit svårhanterat




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-31 12:25



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Tänk om jag kunde få ge dig den största varmaste kramen av alla Valter .
Då skulle jag göra det NU !!

Vilken fantastiskt gåva du har.
Ser dig framför mig med en så varm blick. Ger dig den bästa och största kramen här!!! KRAM till dig från mig!
2021-04-03

  Daniel_78 VIP
Ja tänk allt som vandrar omkring på våra gator. Tänk om alla emoj:isar gick att se på utsidan, utan den senaste iphonen.
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP