Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stumma toner

Jag sjunger med stumma toner
om sådant som ger mig en evig sorg

När jag om natten kommer till henne
uppstår det bara en pinsam tystnad
då jag inte har något
att säga henne

Men det påverkar tydligen inte henne
Hon ser med samma ivriga och
kärleksfulla blick på mig som förut
Men snart glider hennes vara ifrån mig
trots att vi sitter intill varandra
Slutligen sitter jag där med mina stumma toner
och försöker nå henne med min kärlek
som håller på att spränga mitt jag




Fri vers (Modernistisk dikt) av L B Andersson VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-31 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP