Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu undrar säkert männen hur länge det ska studeras..


Ja, tänkte nästan det, men..

Idag när jag lyssnar på er där ovanpå så känner jag sån lyckokänsla i min kropp och få känna att vi kämpar tillsammans är underbart.

Ni säger inte längre att ni bara är till för männens utlösning, nu förstår jag hur mycket ni betyder för dem.

Så mycket betyder ni för mig också och fast jag bara är en hyresgäst så tror jag vi kommer att få se en mycket bättre framtid än den som jag krigat i, för oss och för mina och allas de-våra, önskar en få tillgång till en permanent utställnings lokal, där vi kan arbeta på konsten som vi bär inom oss och släpp inte taget om de män ni tycker om för vem säger att vi inte få vara med fler män än två?

Ja, just det jag lånade lite identitet av lönnmördaren, bra för min utstrålning i projektet, fånga in traffickingen.

Varför en dagboksanteckning här i Drama/Dialog?

Tänkte ifall ni vill hjälpa till i det ni känner är så fel.

Vad ni ska göra då?

Ingenting, bara prata..

och skicka på säkerheten, på de som begår brott.

Se, vid varje uppgift görs ett urval av de viktigaste.

Och med djup vänskap är vi mycket sköna här under.

Nej skratta inte, jag är ju ledig idag.

Så det är därför du skriver sån här.. Smörja!

Jaja, idag är dagen inte min, så är det i underjorden.

Välkomna!

Töntigt, ja, kanske men det känns skönt, ändå.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-31 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP