Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


SISTA MARS

Låt mig segla in i april

 varm och torr och trygg

Låt mig slippa kylan

som dansat på min rygg

Gör mig fri från ängslan

och vanmakten jag känt

Livet måste levas till

femhundra procent

 

Sista mars

ja tänk

vi har hunnit ända hit

Tragedi och fars

och min vän herr Dynamit

Seglar gör man inte 

i krampartad panik

Vinden sköter allting

tills jag når mitt Furuvik

 

LARZ GUSTAFSSON 31/3 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-03-31 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP