Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den självbild du räds

jag ser bergskedjor orörliga
ståtliga, majestätiska
som med huvuden över andra
ser sin skugga som skam




Fri vers (Prosapoesi) av Ali El Ghazire VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-31 19:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En tänkvärd text, om acceptans upplever jag.
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ali El Ghazire
Ali El Ghazire VIP