Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du min åter blivit, minns hur första kyssen smakat då

Nu allt vårt kända tjänat ut som gamla skor och tappat form
Vi synar våra fötter fyra, söker nya riktningar att äventyra
Vi släpper allt som invant blivit, veckans vanor utan slit
Vi återgår, vi kysses tidigt, i förälskelsen vi finner flit




Fri vers av Horace
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-02 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace