Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöjungfrulik vila


vaggad av brisen
till vågskvalpets ljud
kluckande rytmiskt mot kajen

besjungen av vassen
beklädd av sjögräs och tång
invirad omslingrad på havets botten

lugn och trygg
vila förenad med alltet
upplöst i oändlig beständig oformbarhet




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-31 20:50



Bookmark and Share


  Horace
När man åter får resa iväg
Ta dig till sjökor i Crystal River
I varma källor i denna vackraste flod
Simma med dem och klappa vänligt
Med endast en hand får du smeka
I full frihet simmar de runt jul
Komna från havet till dig
Om du vågar simma
Med dem och ut
I det nya livet
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild