Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på vaccin

som pudrat socker ligger snön över vägarna
utarbetade gatlampor håller staden ljus
i en tid där mörkret går i allas fotspår
på Östras akut blandas "den där jävla halkan"
med bortförklaringar om "bara en fest"

en busslinje får en ny rutt förbi sjukhuset
när ambulanserna inte längre har tid
januari skulle vara ett nytt år
men lögnerna måste vika sig för världen
när vi är fångade i förra årets eko




Skapa | Skriva av Magisnax
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-31 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magisnax
Magisnax