Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Stillhet 2

Skuggmålad skare
visar fyrfotades spår
tystnaden rör sig

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-31 21:20



Bookmark and Share


  ULJO
Känner tystnaden och lugnet i orden.
2021-04-01

  Annie b'larsson VIP
Snyggt formulerat..
Dina texter lockar mig att söka upp skogen och naturen.
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP