Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Din outfit

 

Din outfit finns i min dagdrömmar just nu
Mönstret av hur din självkänsla rör sig
i takt med materialen
Dina kurvor och din siluett
Din ögonskuggas, måntecken
Ditt läppstifts, alla nyanser
Din parfym, din doft som sitter kvar
djupt inne i mig

Hur mycket vill du att jag går till
underdrift när jag beundrar dig
bakom din rygg
När du står framför spegeln just nu?


Hur mycket av mig vill du att jag mörkar
i detta ljus...
Hur stor del av din livslinje bland alla
plaggen du provar.
Vill du att jag smeker?
Hur mycket av mig vill du att jag klär av mig?
Framför din mascara

- Jag ska göra mitt yttersta för att
framhäva din ögonfärg -




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-01 01:04



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Livslinjens outfit. Hur väl passar den enes ljus i den andres mörker?
2021-04-01

  Minkki VIP
Du har verkligen ett bra grepp om pennan, klartänkt känsligt, sensuellt och visuellt, underfundigt "bakom din rygg.. framför spegeln".
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP