Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanna verklighet!

- Ursäkta att vi väcker dig!
Varenda dag så här, jag och Frej...
- Hopp om ungdom finns!
Det då alltid väl minns!!!
-April, april till dig, mest från mig!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-04-01 04:51



Bookmark and Share


  ULJO
April, april
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt