Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållpunkter


Sikt

Dimhöljd väg sträcka

Kullen dold i dunkelljus

Framåt mot glasrikets
transparens


Vråken

Hållpunkternas väg

Jägarens spaning
efter byte

Stolpar längs åkermark


Vattenväg

Utmed vattnets väg

Sträcker sig krokig
martall

Från klippskrevans bo




Bunden vers (Tanka) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-01 09:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackra bilder!
2021-04-01

  Kungskobran VIP
Vart bär denna ringlande stig?
2021-04-01

  Miss Deliria
Fint! En dikt full av mystik.
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP