Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en olöslig gåta?


Brevet


Vad du själv ville
stod ju inte klart

Och om det var
en kärleksgåva eller ej

Stod heller aldrig
riktigt klart för mig

Det brevet
som du sände mig
liknade mer en gåta

Med nyckeln gömd
i tryggt förvar hos dig




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-01 11:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kommunikation är inte alltid så lätt. Fint gestaltat av dig!
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP