Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V å r t i d

 

Vårvind nu fläktar

finns omkring mig

 

Smeker min kind

rufsar mitt hår

 

Vårens lekfulla vind

det är du

 

Alla vindar för oss framåt

i fullkomlig gemenskap

 

Sommar, höst, vinter, vår

är det vi tillsammans




Fri vers av Litchi VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-01 11:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klokt skriftat
Gäller kunna
Njuta av års-
tidernas gång
;)

2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP