Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusande

Och tiden den bara går
dagarna och minuterna
allting har redan hänt
när morgonen gryr
och vi vandrar
över en gräns
till ett annat land
en annan verklighet

I en annan tid
var vi vänner
rusande
rakt in i evigheten





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-01 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP