Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag kan säga dig

Skulle du våga
Se bakom allt
Hitta det jag
Som går att hålla kär

Det är för läskigt
Så oherhört svårt
Att ta min hand
Att kyssa mig

Så grotesk är jag
Att du ryggar bort
När jag nämns
När jag syns

Och jag kan säga dig
Jag vill inte ha dig
Men din lättnad
Vill jag inte se




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-01 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva