Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till friheten är riskfull!

 

Vägen till livet!

Är

Bergdal

 

Vägen till friheten

Är

Murar och riskfull döds väg

 

Vägen till drömmen

Är

Hinder

 

Vägen till sällskap

Är

Utnyttjande

 

Vägen till förmögenheten

Är

Girighet

 

Vägen till hat

Går genom demokrati

IS gud terroristen

 

Vägen till att döda oskyldiga går genom

IS den islamiska statens demokratin västvärlden

De IS måste framtida världen

 

IS dödar allt som VÄGRAR IS budskap

DEMOKRATIN DÖDAR ALLA som VÄGRAR DEMOKRATIN krav

En IS DEMOKRAT har samma MÅL DÖD ÅT som vägrar

 

Vägen till döden

Är

Alltid öppet på livstid

 

Till den eviga friheten… döden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-04-01 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP