Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandteknik

De grå förblir grå
tills någon lyfter dem upp
och ger dem färger




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-04-01 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP