Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kärt barn har många namn"


allt som är du och lite mer därtill

Min livlina
En hjälte
Som räddaren i nöden

Finns du alltid där
När stunden kräver

En älskling
Min själsfrände
Som en backup

Blir du hållen kär
När det bästa är

Vad som än sker
Är du så jävla mycket mer

Än vad orden kan säga
Räcker aldrig nog

Du är bättre och kommer alltid vara
Den som förtjänar kärlek

I väntan på närhet
Blir du i sinnet
Den som gör mig hel

Kärleken du ger
Tillräckligt för att skapa
Tror jag på oss

Där beröringen för våran talan




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-01 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma