Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andarnas hus

Mörkret sänker sig,
skogens skuggor
lutar mot
mörka vattnet

Andarna viskar
möt mig vid tjärnen
där älvorna dansar
i stjärnors ljus

Leta ditt öde
i mörka vattnet
där ansikten speglas
i tjärnens djup

När månen skymtar
genom dimslöjor
viskar Andarna,
kom till mig bliv min brud

Ditt öde förseglas
i detta nu
ditt liv blir ett
med Andarnas hus




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-01 18:43



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Magisk dikt. Vackert.
2021-04-06

  Respons VIP
Magiskt och mystiskt!
2021-04-03

  Öknens Ros VIP
Ödesmättad och mystisk.
2021-04-03

  bibbi ahrnstedt
Fint, vilken dröm om en skogstjärn
2021-04-01

    Lena Staaf VIP
Trolsk dikt med magiska toner.
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP