Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gällde inte mat!

En så söt flicka ifrån Vä
fick ett erbjudande, ta mitt knä...
Hon sa då till man
detta går inte an!!!
Jag vegetarian, tackar: Nä!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-04-01 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt