Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelse - försvar


Innan man ska resa
börjar man, veckor dessförinnan,
att försvara sig,
se på sin omgivning
och dess människor och djur,
hus och vägar,
skogar och sjöar
som en Ekelöfsk verklighet
drömd,
en dröm, verklig

samtidigt
som platsen
vid slutet av resan,
redan veckor innan målet nås,
med sina människor och djur,
hus och vägar,
skogar och sjöar,
förbereds
som i en dröm eller hallucination
som redan tunt omger en

och livet dubbelexponeras
i ett nuvarande som halvt förflutet
och ett kommande
till hälften nuvarande




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-04-01 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP