Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberblomma

Du hettar
som en varmröd feberblomma
i mig.

Jag yrslar
faller handlöst
känner jordens virvlande dans
i mina nervbanor.

Kanske finns det ord
på ett främmande språk
som kan beskriva hur du händer i mig.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-01 21:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att falla i kärlekens brunn kan vara farligt men härligt
2021-04-02

    ej medlem längre
Varmt och vilt och djupt. Den här tycker jag mycket om. Varje strof fungerar fint både fristående och i innerlig samklang med varandra.
2021-04-02

  Burn

Det var verkligen passionerad laddning i de här bilderna, och jag gillar särskilt slutorden "hur du händer i mig"; det visar hur djupt in personen går i diktjaget.

2021-04-01

    ej medlem längre
Nej, det är nog bortom språket ...
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP