Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilig man?

Jag tänker mig Ågren
i kostym och hög hatt
Han söker i staden
efter flickor att kyssa godnatt

De flickor han finner
de har själar av skam
av sorg och av vrede
Ågren skrattar och lutar sig fram

Hans händer som smeker
själens insida kall
Han nynnar en vaggsång
som berättar om flickans förfall

Vem är denna Ågren
han som vandrar omkring
med tanken han vandrar
fast vi tittar ser vi ingenting




Övriga genrer av Millner VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-01 22:12



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Gillar denna beskrivning av herr Ågren, men vill inte bli nattad av honom
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP