Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blandning...

Ses med vin och vatten, då och då!
Javisst! Och det sägs ju rätt ofta så...
Det bör ju du Bill
mycket väl känna till...
Då fyller ömsom i mig bara på!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-04-02 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt