Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outplånliga i våra liv uppstiger vi från två till ett enda

Jag lär mig leva evigt liv i varje kyss du ger min enkla själ
Du hade funnit mig i den och bara sagt: här har du mig
I varje smekning som jag givit dig log evigheten blid
I dig står all tid still när din och min har slutat bli




Fri vers av Horace
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-03 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace