Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala 1:1 till Skala 1:X!

Finns Militärpoesi, som en existerande egen genre?
Och I övrigt;

Vad är Macho?
Vad är alltför Macho?
Lagom Macho?
Innebär Macho per automatik; Manlighet?
Vad är.., om Macho-matiken ställs mot ett hörn...,
Och GLÖMS bort för en stund...,
Vad är då En Alternativ Manlighet?
Finns modellen/Idealet för vad Alternativ Manlighet är redan?
Och om så..;
Är det då något som män kan relatera till?

Och går det att vara FÖR LITE macho,
i en värld, som försöker införliva feminitet/Jämlikhet,
Och Binäritet, såsom Binär könsidentitet, i en allt större skala?




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-02 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim