Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Status Quo för detta ord, och dess förklaring just nu, även om jag har dess förklaring under dess rådande Existens, alldeles....; Inom mig!


Antennsitet!

Antensitet?

(Denna måste jag klura på mer,
Men ordet finns nu nedskrivet här,
så att jag iallafall..,
Inte behöver fundera på vad ordet hette).




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-02 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim