Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina första kyssar fick du, Eva, lilla ljuva mun

Minns du när vi var små lekte vi väder, den leken varit vår
Jag var åskan i blixten våldsam, jag var vindarnas vind
Att vara regn föll på din lott, då ville du slå som hagel
Jag kysste dig ofta då, du var min sol, gryning du är




Fri vers av Horace
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-04-04 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace