Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 52

Still står och väntar, på intet
Intet blir jag om jag står still
Ändå låtsas jag växa, sår stenar
Från marken blickar för att dyrka




Fri vers av Horace
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-05 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace