Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet

Minns inte riktigt
Minnet är så flyktigt
Varför älskade jag dig?

Kommer inte ihåg
Förstår det inte
Var ditt leende allt?

Kom inte hit och glittra
Som om jag vore din
Jag ser dig inte alls




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-02 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva