Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 53

Som trädet reser sig krökt på berget
Slitstarkt, krokigt kommer det upp
Växer vår kunskap i styrka flitigt
Finns det månne formel för allt?




Fri vers av Horace
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-06 14:21



Bookmark and Share


  Väsensskild
Ibland vore det skönt om det fanns en formel för allt.
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace