Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äktenskapet nått när medvetandet stillnat för oss båda

Övertygar nu oss själva att vi kommit fram
Endast lite återstår att lägga till när vi älskar
I fyndet av varandra söker vi inget mera än lugnet
Vi ställer inga krav på livet, vi är segrare från början




Fri vers av Horace
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-06 15:49



Bookmark and Share


  Väsensskild
Målbild!
2021-04-07

  Nanna X
Sista raden är fantastisk
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace