Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfisk strof - I (20200116)


Kroppspråk

Kroppsspråk

Hennes ögon talar om vem hon vill ha
Även om munnen säger något annat
Avslöjar blickens magnetiska strävan
Innersta önskan




Fri vers av knuckleheadofstate
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-02 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knuckleheadofstate
knuckleheadofstate