Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känselspröt

Får mig att
Tveka
Indragna
Klor och känselspröt
Innan jag
Hoppar runt
Ler brett
På ett opassande
Sätt

Med blänkande
Huggtänder
Stänger
Av knoppen





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-02 19:05



Bookmark and Share


  AKT VIP
Bra!! Ger mig rysningar.
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t