Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryssa fram och tillbaka

Stupar utför

famlar tar tag i mig själv

Så många val på på livets väg

Drar i ankaret  för att lossna på alla känslor

Kryssar fram och tillbaka

Sökande finna ut var som  är rätt 

Få en aning

Se vad livet ska bära med sig

Samlar ihop hela mig

Lägger smärtan  sårbarheten 

i min säck längst ned

Kryssar fram på vägen 

stark mer modig........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-02 20:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
kloka ord om livet
2021-04-02

  Sparvögat VIP
Du tolkar livets val så fint med dina ord...
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP