Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter svensk text

Det var länge sen vi sågs så jag bestämde för att skriva de här till dig.
Så du vet hur ledsen jag är när jag inte är med dig och
ord kan inte beskriva allt jag har inom mig.
Det är bara du som kan torka mina tårar och göra mig hel igen.
bara min smärta går att lindra med dig min Tindra.
Vill att allt ska bli som förut när jag möttes av ditt leende vart jag än gick. Det var
bara att blunda så såg jag ditt leende igen.
Jag vill vara den som läker alla dina sår och torka varje tår som rinner längs din kind. kommer det en varm vind så tänker jag på dig och blir helt varm inombords.
Jag vill inte lida
mer.
Jag ska skydda och alltid vårda vår gränslösa kärlek.
Om du aldrig vill träffa mig igen så vill jag att du ska veta att jag aldrig kommer sluta
älska dig.
Det jag känner för dig är gränslöst.
Gränslös är en kärlek som bara finns mellan en förälder och sitt barn.
Den kärleken är helt unik.
Den kärlek jag känner för dig är helt unik för du är UNIK, för det finns ingen som är som dig.
Mina dagar har inte varit samma som förut, sen jag släppte din hand och lätt dig gå.
Men jag kommer aldrig släppa din hand igen, för det är bara du som kan göra mig hel igen och torka mina
tårar.
Jag vill inte vara ledsen och känna mig tom mer, jag har så mycket kärlek att ge till min TINRDA
varför kommer du inte tillbaka till mig, det är bara du som kan lindra all smärta jag har inom mig.
Jag vill vara den som får dig att le och visa dig hur
VÄRDEFULL
du
ÄR.
Jag kommer bära all min kärlek så länge jag lever.
Kommer ALDRIG sluta kämpa för dig
min Tindra.
Ännu en dag utan ditt leende
Ännu en dag som bara försvinner i min tomhet
Det är bara du som kan lindra min
tomhet.
Jag vill vara ditt allt, din hjälte och din inspiration i livet.
Det är bara du som kan läka mina
sår.
vänd dig om och kom tillbaka till mig, jag behöver dig mer än någonsin just
nu för att läka och bli hel
igen.
Jag tillhör dig och du tillhör mig.
Mina armar kommer aldrig släppa dig igen.
Jag vill inte leva ett liv utan dig.
vart jag än i världen vänder så kommer du alltid finnas kvar inom mig.
För dig skulle jag dö bara för att få se ditt leende igen.
Varje natt drömmer jag om att
vi ses igen och jag får se ditt blyga leende igen som bara
DU har.
Jag vill göra allting rätt den här gången, kommer aldrig
släppa
dig från min
famn igen.
vill att du ska veta att med tiden kommer vi läka
ALLA sår vi har inom oss och vara fria och bara se
lycka igen.
Vi är snart där
En del av mitt hjärta kommer alltid ligga i dina
HÄNDER vart du än i världen vänder.
Från Pappa ??




Skapa | Skriva av Mickes texter
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-04-02 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickes texter