Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fribiljett

 

____________

Koncentrerad konfusion

i centrifugerad illusion

En dyster manifestation

genom mental obduktion

Klubba ned puckona direkt

____________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-02 20:41



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Uppfattar denna dikt som en något cynisk ordlek, där det gäller att försöka få klarhet i de något udda begreppen!

men risken är stor att total konfusion kvarstår även efter läsning!


2021-04-06

  Den filosofiske poeten VIP
Eller till exempel:

...mental obduktion
hos desillusionerad ungdom

eller

hos dem på långvården

eller

hos dem som väntar på uppehållstillstånd
2021-04-03

  Maria Sundelin VIP
Stark
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP