Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

I realitetens gråmulna varande lindras inte lidande
I verklighetens sotsvärtade existens pågår pinan utan uppehåll
I detta samhälles plågande nutid finns bara en räddning

Den jordbundna kroppen kan inte lösa sig själv ur bojorna
Priset är redan betalat av ett fullvärdigt offer
Acceptans, tacksamhet inför nåd och kärlek

Vägen till frihet och harmoni
Nyckeln till frid och lugn
Svaret på alla frågorna

Är mig givet i tidens begynnelse
Enbart för mig att ta emot
Se mig som den jag alltid varit




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-02 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild