Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara en invandrare menar att kämpa dubbelt så mycket som andra


Immigration

Prestera.
men varför?
- Makulera.
men vad då?
för att etablera
mig, nya versionen
som ändå
klänger och
sträcker sitt håll på
minnes handtag
för att ju en dag
skulle jag säga
att detta allt var värt
att kämpa för
livet
vilkets meriter
har blivit
mina vänner, och hem och du.




Fri vers (Prosapoesi) av Stanis Yev
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-02 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanis Yev

Senast publicerade
Immigration
* Se alla