Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Freudianismens arvsynd"


DEN FREUDIANSKA ARVSYNDEN. III

Till skillnad från den sexuella identiteten
som normalt avgörs under puberteten,
verkar det som om 80% av alla mäns
personlighet aldrig utvecklas,
utan förknippas mest med materiella ting
där de leker med sina bilar,
som ändå inte kommer någonstans
så länge jorden är rund,
medan fotbollen är deras penis
och målburen ett sköte.

- Är vi inte rätt taskiga mot våra
beskyddare nu ?

Ha ! det är ju vi som är deras beskyddare
och trösterskor när de blir för kallt och de
vill tillbaka där de kom ifrån in i trygghet-
ens varma fosterliv.

-Oj ! nu låter du vääääldigt Freudiansk.

Ja när det gåååår för Zlatan,
då har han gjort mål.

-Undrar hur många mål
han gör på sin fru
under en natt.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2021-04-03 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP