Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intonationens tonart

Ännu själsmätt
träder jag in
i ordens rike

rullar mig runt
varje bokstav
likt en fjäderboll

så lätt så lätt

svävar vidare i
intonationens tonart

dåsig av den klang
i hjärtats kammare

som ljuder
genom dessa ord





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-03 15:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så varsamt du umgås med orden.
2021-04-05

  Nanna X
Ord och musk - båda kan verkligen fylla hjärtats kammare. Fin dikt!
2021-04-04

  BenGust VIP
Själsmättnad har också en begynnelseton och klangen
blir säker starkt färgad. Kanske
ett Fmaj7 ackord eller av
ännu högre valörer.
2021-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP