Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och på tal om ...


Ingenting

betraktar en grav som grävs
ur jorden ljuder en välkomstsång

... och radiometeorologen varnar för växlande oväder med risk för sol ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-04-03 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik