Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömmalek...

I skuggan av
ännu en ny vår

Nordanvindens
kurragömma

Bak skogens
stammars glöd




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-03 19:50



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den luriga våren som aldrig kan bestämma sig. Vackert skrivet!
2021-04-04

  Kungskobran VIP
Än så är det långt till vår.......
2021-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja, äntligen!
Tjusigt skrivet!
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP