Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpbubbelhjärtan

Det faller såpbubblor från himmelen 

Små hjärtformade droppar 

Likt ett regn fast fullt av vackerhet 

 

Vart genomskinligt litet hjärta

Är en symbol för varma tankar 

Vi sänder till varandra av omtanke 

För att visa hur mycket vi bryr oss

Även om avståndet ibland kommer i vägen 

När vi vill finnas där för någon annan

 

Men en hjärtformad såpbubbla

Som faller för vinden kan fångas upp

Av den som just nu gör sig extra påmind

I någon annans tankar och böner 

 

För i omtanken om varandra 

Växer vi oss starkare än hatets rädslor

Vi kan med små medel skapa mirakel 

Korta ögonblick som gör större skillnad 

Än vi ibland har en aning om

 

Så nästa gång du blir fångad

I ett såpbubbelregn av fallande hjärtan 

Låt dem få omsluta dig med vetskapen 

Om att någon tänker på eller ber för dig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-16 07:11



Bookmark and Share


  Susen VIP
Din ord värmer i hjärtat. Så ömt och omhuldande skrivet
2021-04-16

  ULJO
Så ödmjukt och fint skrivet. Gillar titeln. Fantastisk.
2021-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en mångfasetterad ädelsten!
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP