Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Ingår i "Freudianismens arvsynd"


FREUDIANISMENS ARVSYND VII

Vi är inte lika mycket värda
på köttmarknaden längre,
för lammkött ska de va för
de feta rika gubbarna.

-Men ibland får de vad de
förtjänar som han filmmo-
gulen Harvey Weinstein,
och Epstein hängde sig inte
själv utan blev helt enkelt
"tystad" för det han visste
för mycket om höjdarna.

Polanski och Woody Allen
löper tydligen fritt dom,
med hjälp av sina judiska
advokater.

Varför är det bara män som
blir filmregissörer ?
vi har ju vår Ingmar Bergman,
som låg med de flesta aktriser,
medan han gav dem roller.

-Tydligen var det ömsesidiga
uppgörelser" med samtycke"

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2021-04-04 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP