Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett förord som reflekterar över boken, med; vad dess författare hoppas på; Ett tillräckligt personligt/intressant resonemang, för att läsaren skall vilja läsa boken.


Dum-Dum; I Dom Dom!(Förord till boken).

Förord;

Det är inte vidare modernt.
Kanske inte ens smart?,
Att försöka sig på, att skriva en bok utifrån Klyschan, och det klassiska temat, att; Släkten är värst. Men kanske ändå, är ämnet i sig tidlöst?
Om man har i åtanke, att klassiker säljer, och brukar hålla i sig år efter år.
Det är själva poängen..., att för alltid bli odödlig; Verket i sig
Vad säger du läsare om ämnet, såsom jag beskriver det?

Och nu till den avslutande frågan...
Har min bok förtjänat att tillhöra kategorin klassiker?
Om inte...
Så hoppas jag i allafall, att den ska underhålla!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-04 07:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är en underbar underhållare, Mim!
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim